Referanser


Her kan du lese ulike anbefalinger av Amal Adens foredrag.

"Et veldig gripende foredrag, helt stille i salen. Veldig positive tilbakemeldinger. Flere som var der var interessert i å booke henne ved en senere anledning."

Fagforbundet Hedmark

"Foredraget ble formidlet med en imponerende tydelighet og styrke. Amal Aden foredro fra scene i 1,5 time kun med seg selv og sin egen stemme, og uten manus. Det tilførte foredraget både en intensitet og en ledighet som styrket formidlingen av budskapet hennes. Hun oppnådde også en god dialog med publikum, slik at flere valgte å ta ordet og stille spørsmål og komme med innspill. Ett av foredragene Amal Aden holdt i Kongsberg var et internt foredrag for ansatte i Kultur og Velferd. Hensikten var å øke kunnskapen om kulturmøter i arbeidssituasjonen, bevisstgjøre og trygge de ansatte i å sette grenser og samtidig møte fremmedkulturelle på en verdig måte. Tilbakemeldinger jeg har fått fra ansatte etter foredraget viser at de både har fått bekreftet synspunkter og fått ny innsikt som er nyttige i arbeidshverdagen."

Kongsberg bibliotek

"Amal leverte et fantastisk foredrag som både begeistret og rørte de fleste i salen. Terningkast 6."

Vinterfestuka i Narvik

"Midt i blinken for vårt tema."

Beiarn Folkeakademi

"Flott foredragsholder som engasjerer publikum!"

Hof fengselsbibliotek

"Utrolig bra! Tankevekkende, morsomt, tårer og latter."

Lederne

Kontakt & booking

Her kan du raskt og enkelt sende en forespørsel på et foredrag med Amal Aden - selvfølgelig helt uten forpliktelser. Du får lynrask tilbakemelding om pris, dato og annet.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.